Γνωρίστε το B-maps

Το B-maps αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επαγγελματική λύση για τον υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας οποιουδήποτε ακινήτου υπόκειται στο σύστημα Αντικειμενικού προσδιορισμού.

Το B-maps αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επαγγελματική λύση για τον υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας οποιουδήποτε ακινήτου υπόκειται στο σύστημα Αντικειμενικού προσδιορισμού.

Το B-maps iv χρησιμοποιούν:

 • Το 85% των Συμβολαιογράφων όλης της χώρας
 • Το Υπουργείο Οικονομικών (Υπολογισμός ΕΝ.Φ.Ι.Α.)
 • Τράπεζες, εταιρείες με ακίνητη περιουσία, λογιστές, πολιτικούς μηχανικούς, μεσίτες κλπ.

Πως λειτουργεί

Το B-maps iv αντλεί τις τιμές συντελεστών αντικειμενικών αξιών από τους servers της B-logica στο cloud (Microsoft Azure). Σε περίπτωση αλλαγής των αντικειμενικών αξιών από το Υπουργείο Οικονομικών, η B-logica ενημερώνει τους servers της και ο χρήστης έχει άμεσα τις νέες τιμές, χωρίς να απαιτείται καμία αναβάθμιση του προγράμματος.

Η τελευταία έκδοση του προϊόντος B-maps iv είναι συνδρομητικό προϊόν. Οι χάρτες καθώς και οι Συντελεστές αντικειμενικών αξιών βρίσκονται στο cloud (Microsoft Azure), ενώ τα δεδομένα του χρήστη (Φύλλα Υπολογισμού, ιδιοκτήτες κλπ.) αποθηκεύονται τοπικά στο σύστημα του χρήστη.

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Οι servers της B-logica φιλοξενούνται στο cloud της Microsoft (Azure) που παρέχει συνθήκες σχεδόν απόλυτης διαθεσιμότητας (99,95%) των sites που φιλοξενεί και ταυτόχρονα τα υψηλότερα επίπεδα διεθνώς, διασφάλισης των δεδομένων.

Συγκεκριμένα το Microsoft Azure διαθέτει:
 • Υψηλή προστασία συστημάτων h/w και s/w ακόμη και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.
 • Λειτουργία 24x7 με υποστήριξη από στελέχη της Microsoft.
 • Υψηλή διαθεσιμότητα 99,95% με εφαρμογή fault tolerance, backup & recovery, load balancing κλπ.
 • Ελεγχόμενη πρόσβαση στα data centres και μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Microsoft.
 • Διεθνείς Πιστοποιήσεις περί ασφάλειας προσωπικών δεδομένων.
Σημειώνεται ότι η Microsoft διαθέτει πολλαπλά data centres ανά τον κόσμο με δυνατότητα δημιουργίας αυτόματα replicated sites (automatic replication).
Γεωαναφερόμενοι Ψηφιακοί χάρτες

Οι χάρτες του Υπουργείου Οικονομικών που αφορούν τον προσδιορισμό αντικειμενικής αξίας, έχουν υποστεί μεγάλη επεξεργασία από την B-logica έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

Οι «χάρτες του Υπουργείου Οικονομικών είναι στην ουσία σκαριφήματα χωρίς προσανατολισμό και γεωγραφική αναφορά (γεωδεσία) ενώ έχουν ελλιπή πληροφόρηση όσον αφορά την ονομασία δρόμων και δεν έχουν αρίθμηση. Οι επεξεργασμένοι από την B-logica χάρτες αποτελούν τo γεωγραφικό υπόβαθρο του B-maps. Διαθέτουν όλες τις σημαντικές, για το ΑΠΑΑ, πληροφορίες των χαρτών του Υπουργείου, ενώ είναι γεωδετημένοι (ΕΓΣΑ 87) έτσι ώστε να είναι απόλυτα «συμβατοί» με γεωγραφικά υπόβαθρα όπως Google maps, Open street maps, Bing κλπ.

Η νέα έκδοση B-maps iv δίνει την δυνατότητα εναλλαγής ή/και σύνθεσης με το OpenStreetMaps για καλύτερη πλοήγηση του χρήστη. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με τον Νομό, το Δήμο, την Περιοχή, το Οικοδομικό τετράγωνο, το δρόμο ή μέρος περιγραφής του τοπωνυμίου.

Οι αναζητήσεις μπορούν να γίνουν και από έτοιμες λίστες Νομών, Δήμων και Δρόμων καθώς και συνδυασμό τους. Επίσης μπορείτε να βρείτε το ακίνητο και βάσει του αριθμού οικοδομικού τετραγώνου (εφ’ όσον υπάρχει αρίθμηση στην περιοχή) ή με βάση το Τ.Κ.

Συντελεστές αντικειμενικών αξιών & ΕΝΦΙΑ

Από τη στιγμή που θα επιλέξετε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει, το μόνο που χρειάζεται είναι να τσεκάρετε τις προσόψεις του ακινήτου και αυτόματα θα εμφανισθούν οι ισχύοντες Συντελεστές (Τιμή Ζώνης, ΣΕ, ΣΑΟ, ΣΟ, ΤΟ, Κ) καθώς και η Ζώνη που ανήκει το ακίνητο.

Σημειώνεται οτι το σύστημα παρουσιάζει τους διαφορετικούς Συντελεστές που ισχύουν για τον υπολογισμό της Αντικειμενικής Αξίας και του ΕΝΦΙΑ αντίστοιχα.

Άμεσος υπολογισμός Αντικειμενικής Αξίας & Φορολογητέας Αξίας

Σε κάθε έντυπο (φύλλο υπολογισμού) υπολογίζεται αυτόματα η αντικειμενική αξία και η φορολογητέα αξία (ΕΝΦΙΑ), όλοι οι Συντελεστές ταυτόχρονα με την επιλογή ή καταχώρηση του αντίστοιχου στοιχείου.

Ο Υπολογισμός της Αντικειμενικής αξίας γίνεται πάνω σε Υπολογιστικές φόρμες πανομοιότυπες με τα Φύλλα Υπολογισμού του Υπουργείου ή σε οθόνες Wizards για ακόμη πιο εύκολη εισαγωγή στοιχείων των ακινήτων (Επιφάνεια, παλαιότητα, όροφος κ.λπ.).

Πέρα από τον υπολογισμό, αποθήκευση και εκτύπωση των Φύλλων Υπολογισμού υπάρχει πλούσια λειτουργικότητα διαχείρισης των Φύλλων Υπολογισμού ανάλογα της έκδοσης του προγράμματος (πατήστε εδώ για συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων).

Επίσημη εκτύπωση

Όλα τα Φύλλα Υπολογισμού που τυπώνονται μέσω του προγράμματος, σε χαρτί Α4 ή Α3, έχουν ακριβώς την ίδια μορφή των εντύπων που δίνονται από το Υπουργείο Οικονομικών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία και για οποιονδήποτε σκοπό.

Δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης εμπρός – πίσω.

Περιουσιολόγιο

Μεταφορά των ΦΥ σε περιουσιολόγιο ανά ιδιοκτήτη και σύμφωνα με τα εμπράγματα δικαιώματά του στο ακίνητο. Σύνδεση των Φύλλων Υπολογισμού που απαρτίζουν ένα ενιαίο ακίνητο για την ορθή συμπλήρωση των γραμμών του περιουσιολογίου. Υπολογισμός Αντικειμενικής και φορολογητέας αξίας, συμπληρωματικού φόρου ΕΝΦΙΑ κ.λπ.

Ο χρήστης μπορεί εύκολα να επαναϋπολογίζει τους φόρους και τις αξίες κάθε χρόνο. Η λειτουργία αυτη είναι πολύ χρήσιμη για εταιρείες με μεγάλη ακίνητη περιουσία (διατίθεται μόνο στην έκδοση Enterprise σαν πρόσθετο module).

Πρόσθετες λειτουργίες
 • Κατηγοριοποιήσεις και αθροίσματα στα ευρετήρια
 • Αυτόματη δημιουργία περιουσιολογίου ανά εμπράγματο δικαίωμα ιδιοκτήτη
 • Υπολογισμός Φορολογητέας αξίας και ΕΝΦΙΑ (κύριου & συμπληρωματικού φόρου)
 • Μαζικοί αυτόματοι υπολογισμοί & επαναϋπολογισμοί,
 • “Ζωντανή” σύνδεση γραμμών περιουσιολογίου με ΦΥ*

και πολλές άλλες λειτουργίες, συνθέτουν την ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει η εφαρμογή B-maps.

Υποστήριξη

Η B-logica διαθέτει ειδικό τμήμα στελεχωμένο με εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη για την ανάπτυξη, συντήρηση, υποστήριξη και ενημέρωση του προγράμματος.

Η υποστήριξη παρέχεται τηλεφωνικά ή απομακρυσμένα, μέσω TeamViewer.

Επίσης, η B-logica αναλαμβάνει, κατόπιν ειδικής συμφωνίας, τον υπολογισμό αντικειμενικών αξιών της ακίνητης περιουσίας εταιρειών ή οργανισμών με μεγάλο πλήθος ακινήτων και η τεχνική υποστήριξη δεν περιορίζεται μόνο σε χρηστικά ή τεχνικά ζητήματα αλλά καλύπτει και βοήθεια σε θέματα υπολογισμού αξίας δύσκολων ή ειδικών περιπτώσεων ακινήτων.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά B-maps ivStandardAdvancedEnterpriseΠεριουσιολόγιο
Αντικειμενικό ΦΥ1 - ΦΥ5 (ΑΠΑΑ). Εντοπισμός των συντελεστών (ΤΖ) , (ΣΕ) , (ΣΑΟ), (ΣΟ), (ΤΟ), Κάλυψη Ισογείου (Κ), για κάθε οικοδομικό τετράγωνο εντός των περιοχών που ανήκουν στο Αντικειμενικό Σύστημα ΑΠΑΑ. Υπολογισμός όλων των ειδικών περιπτώσεων ΣΑΟ (d) και για ΣΟ.
Κ1 - Κ9 (ΜΙΚΤΟ). Εντοπισμός των συντελεστή Τιμή εκκίνησης για όλες τις περιοχές στην Ελλάδα για των υπολογισμό εντύπων Κ1 - Κ9 (Μικτό).
Αγροτεμάχια (ΑΑ-ΓΗΣ). Εντοπισμός των συντελεστών (ΑΒΑ), (ΕΒΑ).
Εξαγωγή Φύλλων Υπολογισμού σε PDF. Δυνατότητα χρήσης Ψηφιακής υπογραφής κατά την εξαγωγή.
ΕΝ.Φ.Ι.Α. Συντελεστές που ισχύουν για ΕΝ.Φ.Ι.Α. (Παραδοχές, Ελάχιστα).
Αυθαίρετα. Τιμή Ζώνης αυθαιρέτων (Εντός - Εκτός σχεδίου).
Υπολογισμός Αντικειμενικής Αξίας.
Υπολογισμός Φορολογητέας Αξίας ΕΝ.Φ.Ι.Α. (κύριος φόρος).
Υπολογισμός Φορολογητέας Αξίας ΕΝ.Φ.Ι.Α. (συμπληρωματικός φόρος).
Συνολικά Ευρετήρια Φύλλων Υπολογισμού, Προσώπων. Λειτουργίες Ευρετηρίων (Ταξινόμηση, Αναζήτηση σε όλες τις στήλες, Ομαδοποίηση των στηλών του ευρετηρίου, αποθήκευση ρυθμίσεων χρήστη).
Φίλτρα στα ευρετήρια. Χρήση σύνθετων αναζητήσεων με την χρήση Φίλτρων σε κάθε ευρετήριο. Αποθήκευση συχνά χρησιμοποιούμενων φίλτρων.
Εξαγωγές Ευρετηρίων. Φύλλων Υπολογισμού, Ιδιοκτητών, Ε9 σε Excel, HTML, PDF, PDF με Ψηφιακή Υπογραφή.
Καρτέλα Ιδιοκτητών. Προβολή αποθηκευμένων Φύλλων Υπολογισμού ανά Ιδιοκτήτη. Εμπλοκές στην Καρτέλα Προσώπου.
Διοικητική διαίρεση Ελλάδας με βάση τον Καλλικράτη και τον Καποδίστρια.
Γεωαναφερόμενοι χάρτες σε υπόβαθρο ΕΓΣΑ87. Γεωαναφορά των χαρτών του Υπουργείου Οικονομικών και Αναβάθμιση / Διόρθωσή τους.
Γεωγραφικά Υπόβαθρα. Επιλογή Open Street Map ως εναλλακτικό γεωγραφικό υπόβαθρο. Δυνατότητα χρήσης Google Maps (πρόσθετη χρέωση).
Αρίθμηση οδών για την Αττική, Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις. Ταχυδρομικοί Κώδικες.
Χωρική αρμοδιότητα Δ.Ο.Υ. / Κτηματ. γραφείων.
Εκτυπώσεις - Εξαγωγές. Εκτύπωση Φύλλων Υπολογισμού σε Α4, Α3 (διπλή όψη). Εξαγωγή Φύλλου Υπολογισμού σε PDF & PDF με Ψηφιακή Υπογραφή.
Ορισμός Χρηστών (Login).
Δικαιώματα χρήσης ανά χρήστη.
Επαναϋπολογισμός. Σε ένα συγκεκριμένο ΦΥ.
Μαζικός Επαναϋπολογισμός σε επιλεγμένα ΦΥ στο ευρετήριο ΦΥ. Σε επιλεγμένα ΦΥ Ιδιοκτητών στο ευρετήριο προσώπων. Κύριου Φόρου ΕΝΦΙΑ και Φορολογητέας αξίας. *
Ευρετήριο Ακινήτων και υποακινητων. Κάθε ακίνητο περιέχει ένα ή περισσότερα υπο-ακίνητα. Κάθε υποακίνητο ένα ή περισσότερα Φύλλα Υπολογισμού. Αυτόματη ανάθεση γεωγραφικής αναφοράς και σύνολα αξιών ανά επίπεδο.
Ευρετήριο Ε9 και Τροποιητικών Ε9 Ευρετήριο Ε9 ανά έτος. Αυτόματη δημιουργία Τροποιητικών δηλώσεων Ε9 ανά μήνα ή άλλο χρονικό διάστημα. Ιστορικότητα. Αυτόματος υπολογισμός Φορολογικών αξιών, Αντικειμενικών αξιών, φόρων ΕΝΦΙΑ. Αυτόματη αρχικοποίηση νέου έτους (παλαιότητα ή/και αλλαγή αξιών).
Αυτόματη Συμπλήρωση Ε9 με βάση κανόνες σύνδεσης. Αυτόματη συμπλήρωση του Ε9 από τα Φύλλα Υπολογισμού των ακινήτων και διαχείρισή τους. Σύνδεση Φύλλων Υπολογισμού με κανόνες και διαχείριση «ρόλων» μεταξύ των συνδεόμενων ΦΥ ανά γραμμή του Περιουσιολογίου - Ε9. Αυτόματη δημιουργία εγγραφών στο Ε9 σύμφωνα με τους κανόνες του εντύπου Ε9. Υπολογισμός Αξιών και φόρων ΕΝΦΙΑ στο Περιουσιολόγιο (για τα εμπράγματα δικαιώματα ιδιοκτήτη). Μαζικός Επαναϋπολογισμός.
Ευρετήριο Ε2. Μισθώσεις ακινήτων με αυτόματη ενημέρωση από τα Φύλλα Υπολογισμού που περιέχονται σε κάθε ακίνητο. Αυτόματη ενημέρωση του Ε2 του taxis.
Περιουσιολόγιο. Μεταφορά ΦΥ στο Περιουσιολόγιο. Σύνδεση εγγραφών με αποθηκευμένα Φ.Υπολογισμού και διαχείριση «ρόλων» μεταξύ των συνδεόμενων ΦΥ ανά γραμμή του Περιουσιολογίου. Αυτόματη δημιουργία γραμμών στο Περιουσιολόγιο σύμφωνα με τους κανόνες του εντύπου Ε9. Υπολογισμός Αξιών και φόρων ΕΝΦΙΑ στο Περιουσιολόγιο (για τα εμπράγματα δικαιώματα ιδιοκτήτη). Μαζικός Επαναϋπολογισμός.
Ιστορικότητα στα ευρετήρια Φύλλων Υπολογισμού, Ακινήτων, Ε9, Ε2
Δυνατότητα Σύνδεσης με συστήματα Διαχείρισης Ακινήτων (**). Δυνατότητα υλοποίησης διασύνδεσης με υπάρχον Σύστημα Διαχείρισης Ακινήτων (π.χ. SAP RE) του πελάτη μέσω services ή άλλο τρόπο.
Customisation. (**) Δυνατότητα υλοποίησης πρόσθετων εξειδικευμένων απαιτήσεων του χρήστη (νέα λειτουργικότητα).

  Περιλαμβάνεται        Προαιρετικό        Δεν Διατίθεται

(*) Το module “Μαζικός Επαναϋπολογισμός” περιλαμβάνεται στην έκδοση B-maps IV Enterprise. Σε περίπτωσηαναβάθμισης από παλαιότερες εκδόσεις του B-maps, περιλαμβάνέται μόνον εφόσον ο χρήστης διαθέτει το module “Μαζικό Επαναϋπολογισμό”

(**) Ανάλυση των απαιτήσεων και στη συνέχεια οικονομική προσφορά.

Το B-maps iv διατίθενται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Τιμή αρχικής αγοράς με ένα έτος Συνδρομή

Standard

300

(περιλαμβάνει Συνδρομή 1 έτους)

ΑΓΟΡΑ

Advanced

420

(περιλαμβάνει Συνδρομή 1 έτους)

ΑΓΟΡΑ

Enterprise

800

(περιλαμβάνει Συνδρομή 1 έτους)

ΑΓΟΡΑ

Enterprise

+ Περιουσιολόγιο

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Ετήσια Συνδρομή (μετά το 1ο έτος)

Standard

220 € / έτος

Advanced

268 €/ έτος

Enterprise

440 € / έτος

Enterprise

+ Περιουσιολόγιο

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Σημειώσεις

 • Κάθε πρόσθετη άδεια χρήσης ή ετήσιας Συνδρομής στις εκδόσεις Standard και Advanced κοστίζει το 35% της αξίας εφόσον η βάση είναι κοινή (περιβάλλον client-server). Στην Enterprise κοστίζει το 50%.
 • Όταν το B-maps iv ενσωματώνεται στο Συμβολαιογραφικό σύστημα B-symbolaio iv suite ισχύουν ειδικές τιμές. Δείτε περισσότερα στα Συμβόλαια Συντήρησηςτου B-symbolaio suite.
 • * Στο νέο B-maps IV η έκδοση Enterprise περιλαμβάνει το module “Μαζικός Επαναϋπολογισμός”. Σε περίπτωση αναβάθμισης από παλαιότερη έκδοση B-maps Enterprise που δεν περιλαμβάνει το παραπάνω module τότε εντάσσεται στην έκδοση B-maps IV advanced που έχει όμοια χαρακτηριστικά.
 • Σε περίπτωση μη ανανέωσης της συνδρομής το σύστημα αντικειμενικών αξιών B-maps iv ως συνδρομητικό δεν θα μπορεί να αντλεί συντελεστές αντικειμενικών αξιών και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί ο χρήστης να υπολογίζει νέα Φύλλα Υπολογισμού ή να επανϋπολογίζει αποθηκευμένα ΦΥ. Η πρόσβαση στα αποθηκευμένα δεδομένα του χρήστη, συνεχίζει κανονικά αφού τα δεδομένα του χρήστη αποθηκεύονται στον υπολογιστή του.
 • Στην έκδοση Enterprise είναι δυνατή η ανάπτυξη εξειδικευμένων αναπτύξεων (Customisation).
 • Η χρήση σε όλες τις παραπάνω εκδόσεις του B-maps περιορίζεται σε συγκεκριμένο αριθμό εμφάνισης Συντελεστών Αντικειμενικών αξιών (Τιμή Ζώνης, Συντελεστής Εμπορικότητας, Συντελεστής Αξιοποίησης Οικοπέδου, Τιμή Οικοπέδου, Συντελεστής Κ) κατά την διάρκεια της Συνδρομής / Συμβολαίου Συντήρησης. Αν κάποιος χρήστης / Συνδρομητής πραγματοποιεί υπερβολική χρήση, υπερβαίνοντας τα όρια φυσιολογικής και επιτρεπτής χρήσεως, η B-logica διατηρεί το δικαίωμα, μετά από σχετική ενημέρωση του Συνδρομητή ότι πλησιάζει το όριο που έχει τεθεί, να προχωρήσει, μετά την υπέρβαση του ορίου, σε διακοπή της εμφάνισης περαιτέρω Συντελεστών και σε περιορισμό της λειτουργικότητας μη επιτρέποντας τον υπολογισμό νέων αντικειμενικών αξιών ακινήτων, χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά του προγράμματος ή για να κλείσετε ραντεβού για μία επίδειξη του προγράμματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων με e-mail ή τηλεφωνικά (Αθήνα : 210-34.22.290)


Οι τιμές των καθώς και οι συνθέσεις των εκδόσεων μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον χωρίς προειδοποίηση.

Για τη λειτουργία του προγράμματος απαιτούνται κατ’ ελάχιστον:

 • CPU: i3 (προτείνεται i5)
 • RAM: 2GB (προτείνεται 4GB για 32-bit και 8GB για 64-bit συστήματα)
 • HDD: ελεύθερος χώρος 30GB
 • OS: Windows 7 sp1 (προτείνεται windows 10)
 • Monitor Analysis: 1024×768 (προτείνεται 1280×1024)
 • Απαιτείται Ενεργή Σύνδεση Internet
Τι είναι το B-maps;

Το B-maps είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια και πολύ γρήγορα την αντικειμενική αξία οποιουδήποτε ακινήτου στην Ελλάδα και να τυπώσετε τα αντίστοιχα Φύλλα Υπολογισμού. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε και να τυπώσετε το έντυπο Ε9 και ΕΝ.Φ.Ι.Α. Στο B-maps μπορείτε να αποθηκεύσετε τους ιδιοκτήτες με τα πλήρη στοιχεία τους καθώς και όλα τα έντυπα των ακινήτων που έχετε καταχωρήσει.

Ποιες είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις του B-maps

Το B-maps διαθέτει 3 διαφορετικές εκδόσεις : Stanadrad, Advanced και Entrprise Για να δείτε τις διαφορές διαβάστε τον συγκριτικό πίνακα των εκδόσεων.

Ποιο από τα δύο προγράμματα (B-maps, eaxies) είναι το καταλληλότερο για μένα;

Το B-maps χρησιμοποιείται κυρίως από επαγγελματίες που υπολογίζουν συχνά αντικειμενικές αξίες (π.χ. Συμβολαιογράφοι) και από επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν τα έντυπα Ε9 και ΕΝ.Φ.Ι.Α. (π.χ. Λογιστές).

Το Β-maps διαθέτει λειτουργικότητα φορολογικής διαχείρισης ακινήτου που δεν υπάρχει στο eaxies. Από την άλλη, το eaxies ως web εφαρμογή δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να εκτελεστεί από οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει browser. Επίσης, το eaxies είναι η καταλληλότερη λύση για τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που χρειάζονται μόνο υπολογισμό αντικειμενικής αξίας και πολλές άδειες χρήσεις (π.χ. Ασφαλιστικές, Τράπεζες, κ.λπ.).

Πως μπορώ να το δω;

Μπορείτε να ζητήσετε να σας γίνει μία παρουσίαση απομακρυσμένα ή στα γραφεία μας.

Είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα;

To B-maps iv κάνει χρήση της βάσης δεδομένων αντικειμενικών αξιών της B-logica, το υψηλό επίπεδο ακρίβειας της οποίας πιστοποιείται από την χρήση της από:

 • Το 85% των Συμβολαιογράφων όλης της χώρας
 • Το Υπουργείο Οικονομικών (Υπολογισμός ΕΝ.Φ.Ι.Α.)
 • Τράπεζες, εταιρείες με ακίνητη περιουσία, λογιστές, πολιτικούς μηχανικούς, μεσίτες κλπ.
 • την ενσωμάτωσή της ως υπηρεσία (web service) σε προγράμματα εταιρειών software που εξειδικεύονται στον χώρο των πολιτικών μηχανικών και λογιστών.