Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Η B-logica παρέχει εκπαίδευση για το σύνολο των εφαρμογών της με εκπαιδευτές που είναι έμπειρα στελέχη της εταιρείας με πολυετή πείρα.

Η B-logica παρέχει εκπαίδευση για το σύνολο των εφαρμογών της όπως επίσης και για τις βασικές λειτουργίες των Windows και του Microsoft Word. Οι εκπαιδευτές είναι έμπειρα στελέχη της εταιρείας με πολυετή πείρα στη χρήση των εφαρμογών.

Δωρεάν εκπαίδευση

Με την αρχική αγορά η B-logica μπορεί να προσφέρει ανάλογα με την κάθε εφαρμογή, μία ή περισσότερες ώρες δωρεάν εκπαίδευση στα γραφεία της στην Αθήνα. Συγκεκριμένα: Με την αγορά του Β-maps ή του Πανδέκτη προσφέρει μία ώρα δωρεάν εκπαίδευση ενώ με την αγορά του B-symbolaio, 2 ώρες δωρεάν εκπαίδευση.

Η δωρεάν εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε μέσα στο διάστημα ενός χρόνου από την ημερομηνία αγοράς της(ων) εφαρμογής(ών).

Χρόνος και Τόπος

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού είτε στα γραφεία της εταιρείας είτε στα γραφεία του πελάτη (Νομός Αττικής) κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (9:00π.μ.-5:00μ.μ. Δευτέρα-Παρασκευή) εκτός των επισήμων αργιών.

Απομακρυσμένη εκπαίδευση

Team ViewerΗ εταιρεία προσφέρει δυνατότητα απομακρυσμένης εκπαίδευσης, μέσω Internet, με τη χρήση της εφαρμογής Teamviewer. Οι απομακρυσμένες εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, τις ίδιες ημέρες και ώρες με τις κλασικές εκπαιδεύσεις.Το κόστος της απομακρυσμένης εκπαίδευσης είναι το ίδιο με την κλασική εκπαίδευση στα γραφεία της εταιρείας μας.

Κόστος

Το κόστος εκπαίδευσης μπορεί να εξαρτάται από το είδος της εκπαίδευσης, το σύνολο των ωρών, το σύνολο των ατόμων που θα την παρακολουθήσουν ταυτόχρονα, τον χρόνο και τον τόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων (210-34.22.290).

Βοήθεια πέραν της εκπαίδευσης

Ολα τα προγράμματα της εταιρείας διαθέτουν αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης σε ηλεκτρονική μορφή στο οποίο μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που θέλετε. Επίσης, στις αντίστοιχες σελίδες του site, μπορείτε να διαβάσετε διάφορες “έξυπνες” συμβουλές σχετικά με τη χρήση των εφαρμογών που θα σας διευκολύνουν πολύ σε ορισμένες εργασίες. Συνδυάζοντας τα παραπάνω με μία ή περισσότερες εκπαιδεύσεις πάνω στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε, θα εξοικονομήσετε πολλές ώρες εργασίας.