Γνωρίστε τα Προγράμματα της B-logica

Η B-logica δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων για Νομικές Υπηρεσίες Τραπεζών και μεγάλων εταιρειών και οργανισμών, στην ανάπτυξη νομικού λογισμικού για Συμβολαιογράφους και Δικηγόρους και στην παραγωγή λύσεων για τον υπολογισμό Αντικειμενικών Αξιών Ακινήτων.

eΠανδέκτης

eΠανδέκτης

Υψηλού επιπέδου εξειδικευμένη πρόταση οργάνωσης και ηλεκτρονικής διαχείρισης των εργασιών των νομικών υπηρεσιών τραπεζικών ιδρυμάτων.

Περισσότερα

eaxies.gr

Η μοναδική online εφαρμογή με την οποία μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα τους συντελεστές που διαμορφώνουν την αντικειμενική αξία ακινήτου.

Περισσότερα Αγορά
Lawgical.gr - Οργάνωση δικηγορικών γραφείων και εταιρειών στο cloud.

lawgical.gr

Online συνδρομητική υπηρεσία που ειδικεύεται στην οργάνωση Δικηγορικών γραφείων και Δικηγορικών εταιρειών, ενώ συνδυάζει ασφάλεια και φιλικότητα.

Περισσότερα Αγορά

B-symbolaio

Εδώ και 23 χρόνια η πληρέστερη εφαρμογή για την οργάνωση Συμβολαιογραφείων. χρησιμοποιείται σήμερα σε περισσότερα από 2.500 Συμβολαιογραφεία..

Περισσότερα Αγορά

B-foros

Υπολογίσετε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα φόρους Μεταβιβάσεων, Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών, Διανομών και Συνενώσεων.

Περισσότερα Αγορά

B-maps

Η αξιόπιστη επαγγελματική λύση για τον υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας οποιουδήποτε ακινήτου υπόκειται στο σύστημα Αντικειμενικού προσδιορισμού.

Περισσότερα Αγορά

Newsletter

Εγγραφείτε στην mailing list της B-logica για να λαμβάνετε τα νέα μας κατευθείαν στο email σας.