Αγαπητοί νέοι συμβολαιογράφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι προσφέρουμε έκπτωση 30% στην αρχική αγορά των συμβολαιογραφικών προγραμμάτων B-symbolaio IV Suite (B-symbolaio, B-maps, B-foros), αποκλειστικά σε νέους συμβολαιογράφους.

Το B-symbolaio είναι εδώ και 30 χρόνια η πληρέστερη εφαρμογή για την οργάνωση Συμβολαιογραφείων. Αποτελείται από ένα σύνολο επιμέρους υποσυστημάτων που ολοκληρώνονται σε μία πλήρη λύση οργάνωσης και ηλεκτρονικής διαχείρισης των εργασιών ενός συμβολαιογραφείου.

Το B-symbolaio χρησιμοποιείται από το 85% των συμβολαιογράφων της χώρας. Στους χρήστες των προγραμμάτων μας παρέχεται υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη (τηλεφωνική ή/και απομακρυσμένη μέσω team viewer) από ειδικό τμήμα υποστήριξης της εταιρείας. Ταυτόχρονα, η επιστημονική ομάδα της εταιρείας ενημερώνει για συμβολαιογραφικά θέματα και για ειδήσεις που αφορούν τον συμβολαιογραφικό κόσμο, μέσω της ειδικής ενημερωτικής οn-line πρώτης σελίδας του προγράμματος.

Το B-maps (υπολογισμός αντικειμενικών αξιών) αντλεί τις τιμές συντελεστών αντικειμενικών αξιών από τους servers της B-logica στο cloud (Microsoft Azure). Σε περίπτωση αλλαγής των αντικειμενικών αξιών από το Υπουργείο Οικονομικών, η B-logica ενημερώνει τους servers της και ο χρήστης έχει άμεσα τις νέες τιμές, χωρίς να απαιτείται καμία αναβάθμιση του προγράμματος. To B-maps κάνει χρήση της βάσης δεδομένων αντικειμενικών αξιών της B-logica, το υψηλό επίπεδο ακρίβειας της οποίας πιστοποιείται από την χρήση της από:

  • Το 85% των Συμβολαιογράφων όλης της χώρας
  • Το Υπουργείο Οικονομικών (Υπολογισμός ΕΝ.Φ.Ι.Α.)
  • Τράπεζες, εταιρείες με ακίνητη περιουσία, λογιστές, πολιτικούς μηχανικούς, μεσίτες κλπ. καθώς, και από την ενσωμάτωσή της ως υπηρεσία (web service) σε προγράμματα εταιρειών software που εξειδικεύονται στον χώρο των πολιτικών μηχανικών και λογιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • στο 210.3422290 (επιλογή 5)
  • με e-mail στο [email protected]
  • ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ