Νομικές Υπηρεσίες τραπεζών & οργανισμών

 • Ο eΠανδέκτης είναι Web based σύστημα οργάνωσης νομικών υπηρεσιών. Ενσωματώνει λειτουργίες Work Flow, GIS, document managment, User Access level, καθώς και δυνατότητα διαλειτουργικότητας με τρίτα συστήματα του οργανισμου-πελάτη. Διατίθεται OnPremises και SaaS.
 • Η μεγαλύτερη εγκατάσταση στην Ελλάδα σε Νομική Υπηρεσία τράπεζας με 1300 on line χρήστες.

Αντικειμενικές Αξίες στο cloud & web services

 • eaxies.gr: Διαδικτυακή πλατφόρμα (cloud) Υπολογισμού αντικειμενικών αξιών ακινήτων. Η Βάση δεδομένων του χρησιμοποιείται απο το Υπ. Οικονομικών για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ καθώς και απο το 85% των συμβολαιογράφων της χώρας.
 • eaxies web services: Μαζικός Υπολογισμός Αντικειμενικών ή ενδεικτικών αξιών ακινήτων, Γεωγραφικός εντοπισμός

Φορολογική Διαχείριση Ακινήτων

Το Β-maps Φορολογική Διαχείριση αποτελεί το κορυφαίο σύστημα Φορολογικής Διαχείρισης Ακινήτων που απευθύνεται σε πελάτες με μεγάλη Ακίνητη περιουσία και απαιτήσεις διαχείρισης των ακινήτων τους.

Εμπεριέχει όλη την λειτουργικότητα του B-maps που αφορά τον υπολογισμό Αντικειμενικών αξιών ακινήτων ενώ προσθέτει και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες διαχείρισης για την οργάνωση των φορολογικών υποχρεώσεων που γεννιούνται από την κατοχή μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

Οργάνωση Συμβολαιογραφείων

 • Το B-symbolaio αυτοματοποιεί όλο το φάσμα των εργασιών ενός συμβολαιογραφείου.
 • Συνεργάζεται με τα προγράμματα B-maps και B-foros αποτελώντας το κύριο πρόγραμμα της σουίτας B-symbolaio Suite.
 • Χρησιμοποιείται από το 85% των συμβολαιογράφων της χώρας από το 1993.

Αντικειμενικές Αξίες Ακινήτων

 • Το B-maps αποτελεί την επαγγελματική λύση για τον υπολογισμό της αντικειμενικής αξίας οποιουδήποτε ακινήτου υπόκειται στο σύστημα Αντικειμενικού προσδιορισμού.
 • Χρησιμοποιείται από το 85% των Συμβολαιογράφων της χώρας και από πλήθος επαγγελματιών με ενδιαφέρον στον αντικειμενικό προσδιορισμό.

Υπολογισμός Φορολογίας Κεφαλαίου & Διαχείριση Δηλώσεων

 • Υπολογισμός φόρων Μεταβιβάσεων, Κληρονομιών, Δωρεών, Γονικών Παροχών, Διανομών και Συνενώσεων.
 • Συμπλήρωση και ΔΙαχείριση Δηλώσεων Φόρου Δωρεών, Γονικών Παροχών, Μεταβιβάσεων και Κληρονομιών καθώς και 90 άλλων που περιλαμβάνουν Αιτήσεις,
 • Υπεύθυνες Δηλώσεις και Έντυπα Κτηματολογίου.

Τεχνική υποστήριξη

Η B-logica θέλοντας να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του οποίου σκοπός είναι η προσφορά τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων.

Περισσότερα

Εκπαίδευση

Η B-logica παρέχει εκπαίδευση για το σύνολο των εφαρμογών της όπως επίσης και για τις βασικές λειτουργίες των Windows και του Microsoft Word. Οι εκπαιδευτές είναι έμπειρα στελέχη της εταιρείας με πολυετή πείρα στη χρήση των εφαρμογών.

Περισσότερα

Συμβόλαια Συντήρησης

H B-logica προσφέρει Συμβολαία Συντήρησης για όλες τις εφαρμογές της. Mπορείτε να προμηθευτείτε Συμβόλαιο Συντήρησης, συγκεκριμένης διάρκειας και για όσες εφαρμογές της B-logica διαθέτετε.

Περισσότερα

Η καλύτερη απόδειξη, του υψηλού επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, είναι οι πελάτες μας.

Δείτε όλους τους πελάτες μας

ή επικοινωνήστε μαζί μας για μία παρουσίαση