Υποστήριξη
Products Banner
  • Αναζητήστε στην Knowledge Base τις πληροφορίες που ψάχνετε επιλέγοντας την εφαρμογή ή/και πληκτρολογώντας λέξεις-κλειδιά του προβλήματος όπως π.χ. λέξεις από τυχόν μήνυμα λάθους που εμφανίζεται. Η σειρά εμφάνισης των απαντήσεων είναι με βάση την σχετικότητα.

    Check Eaxies Field

    Check Eaxies Field2

    Check Eaxies Field1

  • Μάθετε πως μπορείτε να εκτελέσετε διάφορες εργασίες συντήρησης των εφαρμογών και να αυξήσετε την ασφάλεια των δεδομένων σας. Διαβάστε πολύτιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε πιο παραγωγικά τις εφαρμογές και μικρά μυστικά για να γλυτώσετε πολύτιμο χρόνο και κόπο κατά την χρήση τους.

  • Με λίγες ώρες εκπαίδευση στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε μπορείτε να γλυτώσετε κόπο και δεκάδες ώρες από τον προσωπικό σας χρόνο. Δείτε πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδεύσεις, τις ώρες που παρέχονται, τον χρόνο, τον τόπο, κ.λπ.

  • Προμηθευτείτε ένα Συμβόλαιο Συντήρησης και κρατήστε "ζωντανές" τις εφαρμογές σας αναβαθμίζοντάς τις αν τακτά χρονικά διαστήματα ή επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα για να λύσετε απορίες και προβλήματα γρήγορα και άκοπα. Ενημερωθείτε για τα είδη Συμβολαίων Συντήρησης, ποιές παροχές περιλαμβάνονται και ποιές όχι, την χρονική διάρκεια που μπορείτε να επιλέξετε, το κόστος, κ.λπ.

  • Είτε είστε συμβολαιογράφος, είτε δικηγόρος, είτε εκπρόσωπος Νομικής Υπηρεσίας, η B-logica σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες λύσεις που διαθέτει, είναι σε θέση να σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για την μηχανοργάνωση του γραφείου σας η της επιχείρησής σας.